Και πάλι ο Σωτήρης Περδίκης

Από κοντά και διακριτικά συνεχίζει να παρατηρεί την πρώτη 3άδα ανόδου, η ομάδα των Νέων Καρυών, που επικράτησε στην Συκέα με το επαγγελματικό 0 – 1, χάρη σε γκολ του Σωτήρη Περδίκη, όπως και στο ματς με το Συκούριο για την 25η αγωνιστική.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Τους 51 πόντους στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, έφτασαν οι Νέες Καρυές μετά και την νίκη στην Συκέα επί της τοπικής ομάδας, που μπλέκει πλέον για τα καλά σε περιπέτειες, χάρη σε ένα και μοναδικό τέρμα του Σωτήρη Περδίκη από το 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Μανώλης ήταν αυτός που εκτέλεσε φάουλ στο 3ο λεπτό με τον Σωτήρη Περδίκη να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά, κερδίζοντας τον Αθανασόπουλο, διαμορφώνοντας από το… “καλημέρα” και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι των Νέων Καρυών ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Συκέας για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Συκέας (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Καρατζιόλης Λ., Καρατζιόλης Χρ., Μόκας, Μητούλας, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος, Τάχατος (60′ Κουζιώνης), Καραλής, Μπατσίλας (65′ Τσάτσος), Παληγιάννης.

Α.Ο. Νέων Καρυών 2012 (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Καψαλός, Πιστόλας, Σιδέρης, Περδίκης Σ., Περδίκης Ν., Χίος, Χατζηγρηγορίου, Μανώλης, Αετόπουλος, Δεσύλλας (73′ Χατζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Σουλιώτης, Δήμου.