Και όμως είναι ακόμα εδώ…
Μπορεί να έχασε δύο σερί παιχνίδια στα χαρτιά, όμως ο Ηρακλής Ομολίου δεν το βάζει κάτω και ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει βάλει πλώρη για κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά.
Μετά τον μηδενισμό της ομάδας σε δύο παιχνίδια την πρώτη φορά λόγω επεισοδίων και την δεύτερη γιατί δεν συμπλήρωνε από τις πολλές απουσίες, ο Ηρακλής Ομολίου ταξίδεψε στην Έλαφο όπου και κατάφερε να φύγει με το τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα όπου αγωνίστηκε με πολλές απουσίες λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών της.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Ηρακλή να πετυχαίνει το τέρμα της νίκης στο 25′ με σουτ του Δήμου Ταπατά μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Χρήστου Ριζάκη στην επανάληψη.
Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Ελάφου στο δεύτερο ημίχρονο οι Γινάτης, Δέλλας και Μάνδαλος συνέχισαν να αγωνίζονται ως τραυματίες καθώς δεν υπήρχαν αντικαταστάτες στον πάγκο των γηπεδούχων.
Οι Συνθέσεις
Έλαφος (Γιώργος Αποστολάκης): Γουργιώτης, Γινάτης, Αποστολάκης Ε., Αποστολάκης Γ., Τζίκας, Μάνδαλος, Χάμος, Λέτσιος, Δέλλας, Στογιάνοφ, Χριστοδούλου Ε.
Ηρακλής Ομολίου (Αντώνης Πρενέτης): Φωτίου, Μητσιούλης, Μάκος, Ριζάκης Δ. Νικολάου, Ριζάκης Χρ., Καραμπέκος, Ευαγγελούλης, Ταπατάς Δ., Σινάνι, Πολύζος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Καρολίδου, Καλεσόπουλος.











