Καλλιθέα: Τι λέει για την έφεση – Συγχαίρει διαιτησία με Νίκη Βόλου

Κατέθεσε σήμερα την έφεση για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη η Καλλιθέα, όπως ενημέρωσε και ο ίδιος ο σύλλογος. Ωστόσο, μέσα στην ίδια ανακοίνωση συγχαίρει τη διαιτησία του ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

“Κατατέθηκε σήμερα από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας κύριο Χάρη Γρηγορίου , έφεση κατά της πρωτοδίκης απόφασης, σχετικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μάλιστα, η Καλλιθέα ζήτησε να εκδικαστεί όσο γίνεται ταχύτερα. Όσο αφορά τα αγωνιστικά, στο τελευταίο παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι στην διάθεσή του Γιάννη Τάτση και ο Γιώργος Καλύβας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα συγχαίρει τον διαιτητή Χρήστο Βεργέτη , και τους βοηθούς διαιτητή , Δημήτρη Φίλο και Δημήτρη Βεργέτη , για την αψεγάδιαστη και αλάνθαστη διαιτησία , στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου”

The post Καλλιθέα: Τι λέει για την έφεση – Συγχαίρει διαιτησία με Νίκη Βόλου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com