Κερδίζει… πόντους η Μπρίστολ για Λουντ

Στο Βέλγιο αναφέρουν πως η Σταντάρ Λιέγης δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον 24χρονο μέσο και στην Αγγλία τονίζουν πως η Μπρίστολ αυξάνει τις πιθανότητές να τον αποκτήσει.

Με δεδομένο οτι το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ λήγει το καλοκαίρι και ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αν δεν κάνει προσφυγή, μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει ενόψει της νέας σεζόν, ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει ομάδες από το Βέλγιο και την Αγγλία, όμως η Σταντάρ Λιέγης αποφάσισε να κινηθεί για άλλες περιπτώσεις.

Κάτι που αποτέλεσε την αφορμή προκειμένου η «bristolpost» να φιλοξενήσει ένα δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει πως η Μπρίστολ έχει αρκετές πιθανότητες να αποκτήσει τον διεθνή Φινλανδό.

Μάλιστα, τονίζει πως λόγο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», με ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, μπορούν να ανάψουν το… πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Πηγή: gazzetta.gr