Κλίπερς – Τίμπεργουλβς 120-109

Με τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Τομπάιας Χάρις να κάνουν την… διαφορά οι Λος Άντζελες Κλίπερς έφτασαν στο 6-4 φέτος κερδίζοντας στο «Staples Center» τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι δύο παίκτες πέτυχαν από 22 πόντους και ήταν εκείνοι που οδήγησαν την ομάδα τους στην 4η νίκη της σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Γκαλινάρι είχε 5/10 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Χάρις μέτρησε 4/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/3 βολές και 10 ριμπάουντ. Ιδιαίτερα θετική ήταν και η παρουσία του Μόντρεζλ Χαρέλ ο οποίος πρόσθεσε άλλους 13 πόντους από τον πάγκο με 6/7 δίποντα και 7 ριμπάουντ.

Για την ομάδα της Μινεσότα, ο Ντέρικ Ρόουζ ήταν και πάλι εκείνος που προσπάθησε περισσότερο με 21 πόντους και 8/20 εντός παιδιάς, ενώ από 20 πόντους πέτυχαν οι Μπάτλερ και Τάουνς. 

Πηγή: gazzeta.gr