Κλείνει Γουέσλι Γκόρντον η Λάρισα!

Στο πρόσωπο του Γουέσλι Γκόρντον έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σακίλ Γκούντγουιν, η Λάρισα BC, με τον άλλοτε παίκτη του Ρεθύμνου να έρχεται άμεσα και να ενσωματώνεται στην ομάδα.

Ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ με ύψος 2μ.06 γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμρικής, έπαιξε για τέσσερα χρόνια (2013-2017) στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την αυστριακή Ραφάιζεν Φούρστενφελντ Πάνθερς.

Τη σεζόν 2018/19 έπαιξε στην Ουγγαρία για χάρη της Σοπρόν, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις ως βασικός σέντερ στα 35 από τα 36 ματς της ομάδας του, είχε 32.1 λεπτά συμμετοχής και στο κοντέρ του έγραψε 15.5 πόντους από 67% στο δίποντο, 33.3% στο τρίποντο και 66.3% στις βολές μαζί με 10.1 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 2.1 κοψίματα.

Τη περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου όπου σε 19 παιχνίδια είχε 22.51 λεπτά συμμετοχής και στο κοντέρ του έγραψε 8.1 πόντους από 69.7% στο δίποντο και 60% στις βολές. 6.8 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.9 κοψίματα.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στη Γαλλική, Λε Πορτέλ με την οποία έπαιξε σε 2 ματς και είχε 6 πόντους, 4 ριμπάουντ.