«Κλείνουν» Φιλ Τζάκσον
Σύμφωνα με το ESPN είναι πλέον ζήτημα χρόνου η πρόσληψη του Φιλ Τζάκσον από τους Νιου Γιορκ Νικς σε θέση «ενισχυμένου» GM.
Δεν έχουν ξεκαθαριστεί περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτιμούν πως ο ιδιοκτήτης των Νεοϋορκέζων, Τζέιμς Ντόλαν, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον πλήρη έλεγχο του συλλόγου στον «Zen Master», αν και ο Τζάκσον το ζήτησε.
Πέρα από τα σενάρια, ο Τάισον Τσάντλερ αποκλείστηκε από το σημερινό παιχνίδι (11/03, 01:30) των Νικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς εξαιτίας ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος και ο Μάικ Ουόντσον αποφάσισε να χαμηλώσει το αρχικό σχήμα πεντάδα με την εισαγωγή του Ιμάν Σουμπέρτ σε βάρος του βασικού σέντερ του δίπλα στους Αμάρε Στουντεμάιρ, Καρμέλο Άντονι, Τζέι Αρ Σμιθ και Ρέιμοντ Φέλτον!
Δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) και Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας). Ακόμα, οι Ερλ Κλαρκ και Σάνον Μπράουν «δεσμεύτηκαν» με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ μέσα σε όλα ανακοινώθηκε προσθήκη 18ης ομάδας στην D-League από το 2014-15, η οποία θα ελέγχεται αποκλειστεί από τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου».











