Κλείσε θέση στον τελευταίο αγώνα του Ζαμπίδη
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη και το Iron Challenge. Εισιτήρια από 15 ευρώ για τη μάχη Τιτάνων στις 27 Ιουνίου στο ΣΕΦ.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και το IronChallenge, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, ξεκινά σήμερα από το Viva.gr, τα καταστήματα Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, ReloadStores, SevenSpots, MediaMarkt, ZambidisClub, X-tremeStores και PlanetFitness & More.
Τα εισιτήρια για τις κερκίδες διαμορφώνονται σε δύο ζώνες των 20 ευρώ (Ζώνη Β’) και 35 ευρώ (Ζώνη Α’) , ενώ οι θέσεις γύρω από το ringδιαμορφώνονται επίσης σε δύο ζώνες, των 50 ευρώ (RingB) και των 90 ευρώ για τις τρεις πρώτες σειρές (RingA).
Το Iron Challenge δίνει για 1η φορά τη δυνατότητα στους πρώτους 1.000 που θα αγοράσουν το εισιτήριο τους από το δίκτυο του Viva.gr, τα καταστήματα Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Reload Stores, Seven Spots και τα Media Markt έως τη Δευτέρα 15/6 στις 00.00, να το αποκτήσουν μόνο με 15 ευρώ!
Για άνεργους, φοιτητές και πολύτεκνους διατίθενται εισιτήρια με έκπτωση, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τα ΑΜΕΑ. Επίσης, η είσοδος για τα παιδιά έως και 5 ετών είναι δωρεάν (για την παροχή των εκπτώσεων στα παραπάνω εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών εγγράφων – κάρτα ανέργων, πολυτέκνων και αναπηρίας, φοιτητικό πάσο, πιστοποιητικό γέννησης παιδιού).
Στο Iron Challenge, συμμετέχουν 50 ακόμη Έλληνες αθλητές από όλη τη χώρα, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, με αποκορύφωμα της βραδιάς την τιτανομαχία του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Αυστραλό SteveMoxon. Η διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 6 ώρες και θα συνδυάσει το αθλητικό θέαμα με παράλληλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.











