«Κλειδί» τα χρέη για την συμφωνία

Η επιθυμία του Ασιατικού fund για την κάλυψη συγκεκριμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ είναι το εμπόδιο για την συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Σε ανοιχτή γραμμή με το ασιατικό fund που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει πάρει στα χέρια της τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, τα έχει μελετήσει και έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα αναφορικά με τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να προχωρήσει το όλο θέμα.

Αυτό είναι ο Mr ΣΚΑΙ να αναλάβει αυτές που αφορούν χρέη προς το δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς και εφορία, αλλά και αυτά που έχουν σχέση με τις τράπεζες και έχουν καλυφθεί με προσωπικές εγγυήσεις του επιχειρηματία.

Μόνο τότε, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα περάσουν σε πιο ουσιαστικό επίπεδο από ότι είναι σήμερα…

Πηγή: gazzetta.gr