Λίγους μήνες μετά την απόφασή του απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους για τη Μίλαν ο Μπονούτσι (κόστισε 40.000.000 ευρώ) ψάχνεται να φύγει.
Αυτό ισχύει σύμφωνα με πηγές του «Goal.com», μιας κι ο Ιταλός αμυντικός είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση στην ομάδα.
Η Μίλαν διανύει άσχημη σεζόν, εντελώς αντίθετη από τις προσδοκίες που υπήρχαν το καλοκαίρι, όντας στην 8η θέση, 18 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο στη Serie A Νάπολι, ο Μοντέλα έχει κουνήσει μαντήλι κι ο Γκατούζο δείχνει να μην είναι ικανός να δώσει στην ομάδα τουλάχιστον ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το δημοσίευμα, στέκεται επίσης στο ενδιαφέρον της Σίτι το καλοκαίρι για την περίπτωσή του αλλά και την πρόθεσή του να μη φύγει από την Ιταλία.
Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως η πιθανή έλευση του Κόντε στο Μιλανέλο, ίσως αλλάξει τη διάθεσή του μιας και με τον νυν τεχνικό της Τσέλσι συνεργάστηκε στη Γιουβέντους κι η Μίλαν θα μπορέσει να βρει τη λάμψη του πρόσφατου παρελθόντος.











