Κοριτσάκια πρωταθλήτριες Ισπανίας κόντρα σε αγόρια

AEM de Lleida αποτελείται από κορίτσια και παίζοντας σε κατηγορία αγοριών, κατέκτησε τον τίτλο στην ηλικία των 13 ετών της χώρας.

Η ιστορική πόλη Γιέιδα της Καταλωνίας έζησε την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διάκρισή της και αυτή ήρθε από την παντελώς άγνωστη AEM de Lleida, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας στις ηλικίες 12-13 ετών. Το πιο φοβερό όμως σε αυτή την ιστορία είναι ότι η δική της ομάδα αποτελείται από κορίτσια και έπαιξε στο πρωτάθλημα των αγοριών και μάλιστα νικώντας τα αρσενικά κατά κράτος.

Η AEM de Lleida έδωσε 26 αγώνες και ηττήθηκε μόλις μία φορά, έχοντας 21 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Επίσης, ενδεικτικό είναι ότι τα κοριτσόπουλα έδειξαν στα αγόρια ποιος είναι το αφεντικό, σκοράροντας 109 γκολ, ενώ δέχτηκαν 37. Μία φορά πάντως ένας διαιτητής τους ρώτησε εάν πήγαν σε λάθος γήπεδο.

Πηγή: gazzeta.gr