Κορονοϊός: Marca και Telegraph κυκλοφορούν με τρομερά πρωτοσέλιδα (pics)

Ο διεθνής Τύπος δεν μένει αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν και οι Marca και Daily Telegraph κυκλοφορούν το πρωί της Παρασκευής με πρωτοσέλιδα γεμάτα νόημα για την ανάγκη να μπει πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή και να σημειωθεί νίκη κατά του κορονοϊού.

Έπειτα από την απόφαση της UEFA να μην προχωρήσει σε αναβολή της φάσης των «16» του Europa League, συνεχίστηκε το… κακό αστείο της διεξαγωγής αναμετρήσεων δίχως κόσμο, το βράδυ της Πέμπτης. 

Σε αυτό, η Telegraph απάντησε με πολύ δυνατό πρωτοσέλιδο, με τον πανηγυρισμό του Ιγκάλο μπροστά σε άδειες εξέδρες στην Αυστρία, στο ματς με τη Λασκ, γράφοντας: «Γιατί παίζουμε;». 

Από την πλευρά της, η Marca έπειτα από το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και στην Ισπανία, έβαλε μια φανέλα με την ονομασία του κορονοϊού στ’ αποδυτήρια και έστειλε το μήνυμα: «Θα σε νικήσουμε…». 

Κορονοϊός: Marca και Telegraph κυκλοφορούν με τρομερά πρωτοσέλιδα (pics)

Πηγή: gazzeta.gr