Κουλιμπαλί: «Παίζουμε για εμάς και τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Στα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, λέγοντας πως όλοι στην ομάδα παίζουν για τους εαυτούς τους και τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά ο αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε τα εξής: «Πριν από την αποβολή παίζαμε πολύ καλά, μπήκαμε με αυτοπεποίθηση και ψάχναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες, τα πράγματα δυσκόλεψαν και η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της».

Για την ευκαιρία του: «Αν μπορούσα να κάνω γκολ την ευκαιρία μου, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο συμπαγείς και να έχουμε δεκαπλάσιες πιθανότητες, αλλάζοντας τη ροή του αγώνα».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο ματς, κοιτάζουμε μόνο τον αγώνα. Με δέκα παίκτες τρέχαμε όλοι στο διπλάσιο και κόντρα στην ΑΕΚ που είναι καλή ομάδα, ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Αυτά που διαδραματίζονται στο σύλλογο είναι πολύ σοβαρά, υπάρχουν υποσχέσεις που δεν τηρούνται, μας δίνουν κάποια εχέγγυα που δεν έχουν αντίκρισμα… Παίζουμε για εμάς και για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος. Οι δημοσιογράφοι γράφουν πως δεν ασχολούμαστε και δεν έχουμε το μυαλό μας εδώ, αυτό είναι λάθος, βρισκόμαστε ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: gazzetta.gr