Κόντε: «Θα συνεχίζω για το καλύτερο»
συντάκτης
ArenaLarissa
·
11 Μαΐου 2018
Ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ πήρε τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 30ης αγωνιστικής
Τα βραβεία του MVP και του Best Goal της 30ης αγωνιστικής παρέλαβε σήμερα ο Κόντε, ο οποίος στο φινάλε του πρωταθλήματος οδήγησε τον ΠΑΣ σε νίκη επί του Ολυμπιακού. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που εξαιτίας του παραλαμβάνω αυτά τα δύο βραβεία. Και φυσικά την ομάδα γιατί χάρη σ’ αυτήν κέρδισα τα σημερινά βραβεία και μάλιστα απέναντι σ’ έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν ήταν καλύτερη ή χειρότερη η φετινή χρονιά γι’ αυτόν. «Είναι πραγματικά μια πολύ γεμάτη και αποδοτική χρονιά για ‘μενα. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε η σεζόν χωρίς προβλήματα, αλλά δεν συμβιβάζομαι μ’ αυτό. Θα συνεχίσω στο μέλλον να προσπαθώ για το καλύτερο».
Για το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα αναγνωρίζει το ταλέντο του σχολίασε πως «μου δίνει ικανοποίηση σαν άνθρωπο και ως αθλητή. Είναι μεγάλη η χαρά και χάρη στον κόσμο είμαι σ’ αυτή τη θέση». Κλείνοντας ρωτήθηκε για το μέλλον του. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και ότι τώρα είναι καιρός για διακοπές. Θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω στην Ισπανία με τους δικούς μου ανθρώπους και από εκεί και πέρα το συμβόλαιο ισχύει για έναν ακόμα χρόνο».
Πηγή: gazzetta.gr