Λαύριο: Θα προτείνει αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην Basket League

Το Λαύριο αισθάνεται αδικημένο μετά από όσα έγιναν την τελευταία αγωνιστική της Basket League και τον υποβιβασμό του στην Α2 και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα κάνει πρόταση αναδιάρθρωσης της λίγκας στη σημερινή (09/05, 16:00) Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Ήδη από χθες οι άνθρωποι της ομάδας του Λαυρίου άρχισαν να επικοινωνούν με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, για να αφουγκραστούν τις σκέψεις τους, όσον αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την τελευταία αγωνιστική και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το Λαύριο προχώρησε σε αυτές τις συζητήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς είναι έτοιμο να κάνει πρόταση για αναδιάρθρωση της λίγκας και να προτείνει την συμμετοχή 16 ομάδων, αντί για 14.

Βέβαια, αυτό το σενάριο μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να «περάσει», αλλά μένει να φανεί τι θα συζητηθεί μετά και την σημερινή (09/05, 16:00) έκτακτη Γ.Σ. στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Πηγή: gazzeta.gr