Λεβάντε – Ατλέτικο 2-2: Πέταξαν βαθμούς οι κολτσονέρος, με δύο πέναλτι οι γηπεδούχοι άρπαξαν την ισοπαλία
Έχασε έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης της La Liga η Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβάντε εκτός έδρας με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δύο γκολ με πέναλτι. Οι κολτσονέρος είναι στην 6η θέση με 19 πόντους, ενώ η Λεβάντε βρίσκεται στην 19η θέση με έξι πόντους.
Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Γκριεζμάν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στην περιοχή. Ο Φελίπε έπιασε μία πρώτη κεφαλιά και ο Γάλλος επιθετικός πήρε εκ νέου την κεφαλιά στέλνοντας με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.
Πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λεβάντε βρήκε την ισοφάριση. Ο Βέσο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σουάρες, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Μπάρντι ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1 στο 37ο λεπτό.
Στο 76ο λεπτό οι κολτσονέρος κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ντε Πολ έκανε μία πολύ ωραία ενέργεια, τροφοδότησε τον Κούνια, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Φερνάντες, τον οποίο νίκησε με πλασέ γράφοντας το 2-1.
Στο 86ο λεπτό ο διαιτητής, αφού είδε το VAR, έδωσε πέναλτι για τη Λεβάντε σε χέρι του Λόντι. Ο Μπάρντι πήρε ξανά πάνω του το πέναλτι και ισοφάρισε σε 2-2.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντες, Φρανκέσα, Βέσο, Ντουάρτε, Πιέρ, Σον, Μπάρντι, Μάλσα, Ποπέλου, Λουίς Μοράλες, Γκόμες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο, Τρίπιερ, Ερέρα, Κόκε, Καράσκο, Γκριεζμάν, Φέλιξ, Σουάρες
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Η βαθμολογία της La Liga
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Πηγή: Sport24.gr











