Λεβαδειακός: Έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς – Η αποστολή

Στην Ξάνθη βρίσκεται η αποστολή του Λεβαδειακού για τον σημερινό αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, για την 5η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League 2 2020-2021.

Οι Βοιωτοί θέλουν τη νίκη, ενώ σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν με τον Ιωνικό στην κορυφή, τότε θα υπερισχύσει η ομάδα με την καλύτερη επίθεση (αμφότερες έχουν από 42 γκολ) και μετά η καλύτερη άμυνα για την απευθείας άνοδο, αφού στα αποτελέσματα τους υπάρχει απόλυτη ισορροπία (1-1, 2-1, 2-3)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει μαζί του τους: Stojanović, Μένκα, Αγγελόπουλο, Τζημόπουλο, Θεοχάρη, Καραχάλιο, Μύγα, Λιάγκα, Παναγιώτου, Δημόπουλο, Νίκα, Koné, Mejía, Nili, Κωστή, Poletto, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, Bianconi, N’Nomo και Τζιώρα.

The post Λεβαδειακός: Έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς – Η αποστολή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com