«Λευκή» ισοπαλία στην Ραψάνη!

Ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες είχαμε στην σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Σ.Σ. Ραψάνης και την Πελασγιώτιδα, με το παιχνίδι να τελειώνει χωρίς τέρματα και τους δύο συλλόγους να παίρνουν από έναν βαθμό.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Σ.Σ. Ραψάνης βρίσκεται στην έβδομη θέση με είκοσι επτά βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πελασγιώτιδας βρίσκεται μία θέση πιο πάνω με είκοσι εννέα βαθμούς.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού και στο 20ο λεπτό, ο Κουμέ βρέθηκε σε θέση βολής για την Ραψάνη, όμως το σουτ πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του πορτιέρο, Κιού.

Στην επανάληψη και στο 80ο λεπτό, ο Βάρσος και πάλι για τους γηπεδούχους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε, όμως το σουτ δεν βρήκε στόχο, καθώς έγλειψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κιού και κατέληξε άουτ.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό, ο Τοπαλίδης θα μπορούσε να «κλέψει» το παιχνίδι όμως δεν το κατάφερε ποτέ, καθώς το σουτ του μεσοεπιθετικού της Πελασγιώτιδας αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Κουτσιμάνης (75′ Γκαραγκούνης Ντ.), Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δημ., Σινάνι, Βάρσος, Τσούλκας, Κουμέ, Σινάνι, Κουτσάκης, Μπούρος (85′ Αγγελίκος).

Πελασιώτιδα (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιος, Πατσέλος, Τέλιος, Σαλαβέρης, Κατσάβρας, Τσέλα, Δαμασιώτης, Γελαλής, Τοπαλίδης, Τσαβαλιάς, Μότσι (60′ Τεκέδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καρδούλας, Κωτσόπουλος.