Λιοντος: “Όλοι μας θέλουμε τους οργανωμένους δίπλα”

Στη πρώτη Media Day στο Ελατοχώρι, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ΑΕΛ.

Ανακοίνωσε τον Πάβολ Φάρκας, μίλησε για τα γεγονότα με τους οργανωμένους φιλάθλους, αλλά και για τη νέα χρονιά που έπεται στη Σούπερ Λιγκ.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2 - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Καλησπέρα από μένα και από τα μέλη της διοικήσεως. Όπως ξέρετε είμαστε στη βάση της προετοιμασίας. Περιμένουμε και τη τρίτη φάση της προετοιμασία που είναι τα φιλικά. Είμαστε ευχαριστημένοι από το τεχνικό τιμ και τους προπονητές. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πανέτοιμοι για τη Σούπερ Λιγκ. Η διοίκηση με το προπονητή συζητάει για κάποιες μεταγραφές. Είναι όλα πολύ καλά. Ευχόμαστε ότι καλύτερο. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 1 - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Επίσης να ενημερώσω πως πριν από λίγο υπέγραψε ο Πάβελ Φάρκας ο οποίος είναι στόπερ. Για τους οργανωμένους δεν έχουμε μπει ακόμα σε συζητήσεις να δούμε τι θα γίνει. Όλοι μας θέλουμε να είναι δίπλα στην ομάδα”.