Μίλαν: Προς ναυάγιο οι συζητήσεις με fund από το Μπαχρέιν, ενδιαφέρον από Αμερικανούς
Η επενδυτική εταιρεία από το Μπαχρέιν, Intestcorp έχει παγώσει τις συζητήσεις για την εξαγορά της Μίλαν, ωστόσο η αμερικανική εταιρείας RedBird Capital εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τους ροσονέρι.
Το γερμανικό πρακτορείο “Reuters” που είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του επενδυτικού ομίλου από το Μπαχρέιν να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της Μίλαν, αναφέρει ότι η Investcorp (έτσι ονομάζεται η εταιρεία που είχε εκφράσει το ενδιαφέρον) έχουν παγώσει.
Οι λόγοι που επικαλείται, από πηγή που παρακολούθησε στενά τις διαπραγματεύσεις, το δημοσίευμα είναι η δομή της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά και τα χρέη των ροσονέρι.
Φυσικά η ιταλική εφημερίδα “Il Sole 24 Ore” σε σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι η αμερικανική εταιρεία Eliott, ενδεχομένως να πουλήσει τη Μίλαν σtην αμερικανική εταιρεία “RedBird Capital” με την πρόταση να κυμαίνεται στο 1.3 δισεκατομμύριο ευρώ.
Πηγή: Sport24.gr











