“Μαζί μας και η… Παναγιά”
Στο ArenaLarissa.gr μίλησε ο MVP της νίκης – παραμονής με 2 – 1 της ΑΕΛ επί του Λεβαδειακού, Βασίλης Ρέντζας, που χάρις στην μία του ασσίστ και το ένα του τέρμα, ήταν εκείνος που έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε μετά από πολύ καιρό. Είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας και γι΄ αυτό πήραμε την νίκη που την χρειαζόμασταν όσο ποτέ άλλοτε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι… εξάποντου και παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε στις όποιες συνθήκες δημιουργήθηκαν στην εξέλιξη του αγώνα. Ακόμα και όταν ισοφαριστήκαμε. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Αυτήν η νίκη είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια”.
Για την αφιέρωση προς τον ουρανό του ARENA…
“Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισα και το γκολ μου στον Ηρακλή. Το αφιέρωσα στην οικογένεια μου. Όπως και στην Παναγιά που πιστεύω πως σήμερα και αυτήν ήταν μαζί μας. Μας βοήθησε και αυτήν”.

Για το πόσους βαθμούς θα χρειαστεί η ΑΕΛ για να σώσει την κατηγορία…
“Θεωρώ πως στους 29 με 30 βαθμούς είμαστε στην Super League και του χρόνου”.
Για το που οφείλεται η ανεβασμένη προσωπική του απόδοση τον τελευταίο μήνα…
“Η επιστροφή μου στην Λάρισα, την πόλη μου, με βοήθησε ψυχολογικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στην ΑΕΛ, στην ομάδα της πόλης μου και σε αυτό το γήπεδο με αυτό τον κόσμο. Από αυτούς παίρνω ψυχολογία τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου. Σημαντικότερο βέβαια είναι να πάει καλά η ομάδα και μετά εγώ ατομικά. Αυτό άλλωστε είναι και αλληλένδετο”.











