Θύμισε… “Περίκο” ο Αργύρης!
Ο ποδοσφαιριστής του Αετού Μακρυχωρίου Θανάσης Αργύρης θύμισε… “Περίκο” στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Φαλανιακό, γιατί με δύο ασσίστ και ένα γκολ οδήγησε το Μακρυχώρι στην νίκη με 3 – 0! Η μόνη διαφορά ότι ο Περίκο σκόραρε δύο γκολ και έβγαλε μία ασσίστ. Το ανάποδο δηλαδή.
Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός/Δημήτρης Αγραφιώτης
Εξαιρετικός ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που ήταν πρωταγωνιστής και στην αναμέτρηση με τον Παραπόταμο, που είχε σκοράρει κιόλας. Στα αγωνιστικά τώρα, το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε δίχως κάποια κλασσική ευκαιρία, με τα λάθη και τις κλειστές άμυνες να είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής στον αγώνα.
Στο 15΄όμως είχαμε την πρώτη φάση του αγώνα. Και αυτή άνηκε στους φιλοξενούμενους. Ο Παπαγεωργίου βρήκε τον απαραίτητο χώρο, έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρδής που ήταν σε ετοιμότητα απέκρουσε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Αργήρος ελίχθηκε ωραία έξω από την αντίπαλη περιοχή και με ένα όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα “ανοίγοντας” το σκορ για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, απειλώντας κυρίως με κάποια σουτ όπως στην αρχή του ματς. Έτσι και στο 27΄και πάλι ο Παπαγεωργίου κατάφερε να σουτάρει, όμως και πάλι ο γκολκίπερ του Μακρυχωρίου απέκρουσε. Στο 35΄οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του Νικούλη μετά από κόρνερ του Γκαραλιάκου κατέληξε στην συμβολή των δοκών! Ενώ πέντε λεπτά αργότερα και πάλι σούταρε ο Παπαγεωργίου, αλλά και πάλι απέκρουσε ο Κουρδής.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ο Αετός Μακρυχωρίου “καθάρισε” το ματς με πρωταγωνιστή τον Αργύρη με δύο ασσίστ. Πρώτα στο 55΄πάσαρε όμορφα για τον Νικούλη και αυτός με όμορφο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του. Ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς στο 63΄, όμως το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Αλεξανδρής ακυρώθηκε ως οφσάιντ
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 70΄οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” το ματς. Ο Αργύρης έβγαλε πάσα πάρε – βάλε για τον Γκαραλιάκο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε και με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό Αετός Μακρυχωρίου – Φαλανιακός 3 – 0!
Οι Συνθέσεις
Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Κοιλούλος, Τίκος, Δάσσιος, Καλπίας, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (75′ Κανταρίνος), Αργύρης, Φουσίκας (78′ Χατζηανδρέου), Νικούλης, Τέας (50′ λ.τ. Τσιάκος).
Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Γκουντρουμπής, Πανταζής, Μανακούσιος, Βαρσάμης, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (80′ Κόκκινος), Μπλέντι (65′ Σακελλαρίου), Παζώλης, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (70′ Αλατάς).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Καρακώστας, Ζάχος.

















