Μαντσίνι: «Δεν έπρεπε να τσακωθεί με τους οπαδούς ο Ικάρντι»
Ο Ικάρντι, λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα για την 21η αγωνιστική της Serie A, κατευθύνθηκε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων οπαδών που… έβραζαν από αγανάκτηση και τους πέταξε τη φανέλα του.
Αυτοί δεν τη δέχθηκαν και την πέταξαν πίσω, πράγμα που εκνεύρισε τον ποδοσφαιριστή και προκλήθηκε φραστικό επεισόδιο. Σε αυτό συμμετείχε και ο Φρέντι Γκουαρίν, ωστόσο, ο Ικάρντι έγινε έξαλλος και οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το περιστατικό και εμφανίστηκε ενοχλημένος, τονίζοντας: «Ήταν λάθος του… Δεν έπρεπε να πάει στους οπαδούς από τη στιγμή που φαινόταν ότι ήταν εκνευρισμένοι και πικραμένοι από την ήττα μας. Οφείλουμε να αποδεχόμαστε την κριτική που μας γίνεται…».











