Μαριγκά, εσύ Σούπερ σταρ!

Ο Κενυάτης μέσος, Βίκτορ Βανιάμα, νίκησε στον αέρα τον Τζόρντι Άλμπα και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Τσάρλι Μαλγκρού άνοιξε το σκορ για την Σέλτικ στο 21′.

Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φόρστερ στο 29′ από κοντινό σουτ του Μέσι, αλλά και στο αριστερό του στο 37′ μετά την κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες.

Οι Σκωτσέζοι άντεξαν στην πίεση των Καταλανών και στο 83′ έφτασαν στο 2 – 0, με τον Γουάτ να σκοράρει σε τετ – α – τετ με τον Βαλντές, στο οποίο βγήκε από βολέ του Φόρστερ και τραγική κίνηση του Τσάβι που κλότσησε αέρα.

Στο 91′ με κοντινό πλασέ από… ριμπάουντ ο Λιονέλ Μέσι μείωσε σε 2 – 1, αφιερώνοντας το τέρμα στον νεογέννητο γιο του (δάχτυλο στο στόμα).

Οι Συνθέσεις

Σέλτικ: Φόρστερ, Λούστινγκ, Άμπροουζ, Γουίλσον, Μάθιους, Βανιάμα, Λέντλεϊ, Κόμονς, Μαλγκρού, Σαμαράς, Νικολάς Φεντόρ.

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Μπάρτρα, Τζόρντι Άλμπα, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις Σάντσες, Μέσι.

Πηγή: sport24.gr