«Ματιές» σε Βλάχο ο Άρης

Την περίπτωση του πρώην μπακ της ΑΕΚ, που πλέον ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ εξετάζουν οι «κίτρινοι» για να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, μετά τον τραυματισμό του Ψυχογιού.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν περιορισμό στις μεταγραφές και γι’ αυτό τον λόγο ψάχνουν ό,τι καλύτερο υπάρχει -στα οικονομικά τους δεδομένα- σε ηλικίες κάτω των 24 ετών και μία από αυτές φαίνεται ότι είναι κι ο νεαρός άσος που έγινε γνωστός από την παρουσία του στον Δικέφαλο. Συγκεκριμένα σκέφτονται το ενδεχόμενο του εξάμηνου δανεισμού του από τη βελγική ομάδα, με την οποία και υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για 2+1 χρόνια.

Η προοπτική αυτή φαίνεται ότι δεν βρίσκει αρνητικό τον παίκτη, από τη στιγμή που δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στον σύλλογο του Μπριζ. Την περσινή σεζόν ο Βλάχος μέτρησε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης, τις 17 εκ των οποίων ως βασικός.

Πηγή: gazzetta.gr