Ματιές σε Κουτσοσπύρο-Γκούρτσα!
Μετά το εκπληκτικό φίνις της σεζόν, στον Αγροτικό Αστέρα ετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη.
Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης έχει το… μενού για τον Αγροτικό Αστέρα, στην εκκίνηση του μεταγραφικού σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com έχουν προταθεί και εξετάζονται οι περιπτώσεις των Χρήστου Κουτσοσπύρου (αριστερά στη φώτο) και Δημήτρη Γκούρτσα.
Αμφότεροι επιθετικοί, με πολλές παραστάσεις και… χιλιόμετρα στη Football League που δεδομένα το προφίλ τους αρέσει.
Ο πρώτος, στα 33 του πλέον, αγωνίστηκε σε Αιγινιακό και Ερμιονίδα πέρσι, μετρώντας 5 γκολ και στις δύο, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Βέροια, Πιερικό, Καλαμάτα, Γιάννινα.
Ο δεύτερος, που είναι πιο… περιφερειακός γύρω απ΄ την αντίπαλη εστία, πέρσι αγωνίστηκε και στην ΑΕΛ (που δεν υπολογιζόταν) και στον Τύρναβο, όπου είχε φουλ συμμετοχές, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα. Στο παρελθόν έχει παίξει με επιτυχία και σε Παναχαϊκή, Πανσερραϊκό.











