Ματούλας “κέρασε”, Καραμάνος… σκόραρε!

Όπως και στο Αργυροπούλι (νίκη ΠΟΕ με 1 – 3) όπου ο Ματούλας “σέρβιρε” και ο Καραμάνος σκόραρε έτσι και σήμερα στον Τύρναβο, ο υπέρχος ΠΟΕ του Σάκη Γκαδρή, επικράτησε του Αστέρα Τυρνάβου με τον φτωχό πλη τίμιο 0 – 1, το οποίο υπό προϋποθέσες θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο πλούσιο.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Η “πιτσιρικάδα” του Σάκη Γκαδρή πιάνοντας για μια ακόμη φορά ικανοποιητική απόδοση, πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Αστέρα Τυρνάβου με 0 – 1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Θωμάς Καραμάνος, ο νεαρός επιθετικός που έχει ήδη ξεχωρίσει με τα γκολ του στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α΄1  ΕΠΣ Λάρισας.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε στο 30′, όταν μετά από ιδανική συνεργασία των Γκαμπέτα και Ματούλα ο τελευταίος έβγαλε σε θέση βολής τον Θωμά Καραμάνο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή κέρδισε τον Μπαντής για το 0 – 1, σκορ το οποίο και παρέμεινε έως και το τέλος, παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων για κάτι θετικό στην επανάληψη.

Στο 63′ ο Λευτέρης Γκαραγκούνης μπήκε στην περιοχή από πλάγια έκανε την πάσα στον Ανδρέα Πάσιο που σούταρε άουτ, ενώ στο 70′ μετά από κόντρα και κεφαλιά του Γαλάνη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι η νεαρή “ααρμάδα” του Σάκη Γκαδρή έκανε το 4×4 και ατενίζει το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Αλ., Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Κ. (75′ Γκαραγκούνης Ευαγ.), Τσακίρης (70′ Γκαραγκούνης Δ.), Πάσιος Β. (55′ Τάκης), Γκαραγκούνης Α., Γαλάνης, Πάσιος Αν., Γκαραγκούνης Ελ.

ΠΟΕ (Σάκης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Λόλας (85′ Παπαδήμος), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας (85′ Νταμπώσης), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Παπαδημητρίου, Ντούρμα Σ.