Μεγαλώνει το παρεάκι στο Αβέρωφ…
Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον δυναμικό αμυντικό μέσο, Χρήστο Κολοβό.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος που διακρίνεται για το πάθος και την δυναμική του μέσα στο παιχνίδι, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Αβέρωφ για συνεργασία την ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει, συναντώντας εκεί τους καλούς του φίλους Ανδρέα Τσιρβούλη και Δημήτρη Μητρακούλη.
Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Χρήστο Κολοβό που έχει αγωνιστεί σε Φαλανιακό, Ηρακλή Χάλκης, Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και Σμόλικα Φαλάνης, με τον ίδιο να αναφέρει τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Αβέρωφ για τον επόμενο χρόνο. Θέλω παράλληλα, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους της διοίκησης του Σμόλικα για την άψογη συνεργασία που είχαμε έως τώρα. Να ευχηθώ να έχουν μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».











