Μετανιωμένος για την… επίθεση στον Χάρντεν ο Μίτσελ

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ δήλωσε μετανιωμένος για τα σχόλια του εναντίον του Τζέιμς Χάρντεν και παραδέχθηκε πως ο «Μούσιας» είναι ο πραγματικός MVP.

Ο γκαρντ των Τζαζ εμφανίστηκε εκνευρισμένος μετά το τέλος του Game 4 από τη συμπεριφορά του Τζέιμς Χάρντεν και τον τρόπο με τον οποίο ο «mούσιας» προσπαθεί να εκμαιεύσει φάουλ από τους διαιτητές. 

«Αν αυτό είναι που χρειάζεται για να κερδίσει κάποιος το βραβείο MVP, ας είναι…», ανέφερε με νόημα ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ του δικτύου «KUTV News», Τζέικ Έντμοντς.

Λίγες ώρες πριν από το Game 5 (9/5, 15:00), ο Μίτσελ ανασκεύασε: «Προφανώς είναι o MVP! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί του θέματος. Όλα ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής… Ήμουν σκασμένος για την ήττα, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κάμερες παντού και θα έπρεπε να  έχω συνηθίσει… Όπως είπα και πριν, (ο Χάρντεν) είναι ο MVP, δικαιολογημένα».

Πηγή: gazzeta.gr