Μετράει επιστροφές και απουσίες ο Παντελίδης

Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά μετρίασε την ικανοποίηση που ήταν διάχυτη στις τάξεις του Λεβαδειακού από τις τελευταίες εμφανίσεις και επανέφερε τον προβληματισμό στους Βοιωτούς.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται στην 15η θέση με μόλις 7 βαθμούς έπειτα από 9 αγώνες στο πρωτάθλημα και αναζητά ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για την 11η αγωνιστική μετά την επανέναρξη της Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του μετρώντας επιστροφές αλλά και απουσίες ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τους «νεοφώτιστους». Συγκεκριμένα, στα… πιτς βρίσκεται ο Πίντερ που ταλαιπωρείται από θλάση και μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής και από την εθνική Ουγγαρίας.

Επίσης, δεν υπολογίζεται ούτε ο Σάντσες που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Αντιθέτως, ο Ορτέγκα που ταλαιπωρείται από ίωση αναμένεται να έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μέχρι τη Νίκη, όπως και ο Γεωργιάδης που δείχνει να ξεπερνάει σταδιακά το πρόβλημα τραυματισμού του.