Με… «αέρα» από την Μελιβοία!
Εύκολο απόγευμα είχε ο Ηρακλής Χάλκης, καθώς επικράτησε με 3 – 0 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και μάλιστα εκτός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, μετά την ισοπαλία (1 – 1) απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου την προηγούμενη αγωνιστική.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Μολονότι το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τρεις φορές δίχτυα στην επανάληψη και να φύγουν από την έδρα της Μελιβοίας με το υπερπολύτιμο τρίποντο.
Με την σημερινή νίκη ο Ηρακλής Χάλκης βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας, καθώς έχει συγκεντρώσει έως τώρα τριάντα βαθμούς, ενώ όσον αφορά το συγκρότημα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με δέκα πέντε βαθμούς.
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 40ο λεπτό, με τον Χρήστο Ρέψη που τροφοδότησε τον Αλέξη Τζατζάκη κι εκείνος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε, όμως είδε την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία του πορτιέρο του Φιλοκτήτη, Χρήστου Μπαταβάνη.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής Χάλκης ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον Νίκο Κουσιώρα να κάνει την σέντρα από τα πλάγια και με αποδέκτη τον Αλέξη Τζατζάκη που με όμορφο σουτ από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Χρήστου Μπαταβάνη για το 0 – 1.
Η απάντηση από τον Φιλοκτήτη ήρθε στο 57ο λεπτό, με τον Ηλία Γκουντάρα που βρήκε χώρο στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε, ωστόσο η μπάλα δεν βρήκε στόχο και κατέληξε άουτ.
Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τον Χρήστο Ρέψη που σούταρε από καλή θέση, κέρδισε τον Χρήστο Μπαταβάνη κι έτσι έκανε το 0 – 2 για το συγκρότημα του Νίκου Ανδρέου.
Το τελικό 0 – 3 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, με σκόρερ αυτήν την φορά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, καθώς με σουτ από πλάγια θέση, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μελιβοίας για τρίτη φορά στο σημερινό παιχνίδι κι έτσι να κάνει το 0 – 3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Να σημειωθεί πως οι παίκτες του Νίκου Ανδρέου είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο με τους Αλέξη Τζατζάκη και Μπάμπη Παπαδημητρίου, ωστόσο δεν ήταν εύστοχοι κι έτσι το 0 – 3 είναι το τελικό σκορ στην σημερινή αναμέτρηση.
Οι Συνθέσεις
Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Κατσιάνος, Σουφχάρας (65′ Πενίκης), Ντούμος, Καρβούνης, Λουκανίκας, Παπαηλίας, Γεωργούλας (50′ Πασιάς Δ.), Γκιουρσάνης (60′ Ζάρρας), Γκουντάρας, Γκόλαντας.
Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Κωνστάντος, Σταμάτης, Αλμυρούλης, Πρίφτης, Τσίρκας, Ρέψης, Γούπος (80′ Θυμάκης), Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Παπαδημητρίου, Τζατζάκης (70′ Κοττάκος).
Διαιτητική Τριπλέτα
Ρεντόπουλος, Καραγιάννης Χρ., Μακρής











