Με αμυντικό προσανατολισμό η 11άδα με ΠΑΟΚ
Με αμυντικούς προσανατολισμούς παρέταξε την ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης στην “μάχη” του ARENA για την 11η εξ΄ αναβολής αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας εκτός αποστολής (!) τον Μίλος Ντέλετιτς.
Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΛ μετά από τρεις αγωνιστικές. Ρέντζας, Μονιάκης στα άκρα με τους Φατιόν, Φάρκας και Τικίτο να αποτελούν την τριάδα στα μετόπισθεν. Στα χαφ οι Μασαλέσα και Κόντορ, ενώ μπροστά θα αγωνιστούν οι Γκαγιέχο, Τσάκο και Ναζλίδης.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μίλος Ντέλετιτς (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) και ο Αμίτ Γκουλουζάντε.
Οι Συνθέσεις
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης, Ρέντζας, Τικίτο, Φάρκας, Φατιόν, Κόντορ, Μασαλέσα, Τσάκο, Ναζλίδης, Γκαγιέχο.
Στον Πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Βαρέλα Ν., Αβραάμ, Γκόλιας, Καπός, Ευμορφίδης.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κουλούρης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Σακχόφ, Κάνιας.
Στον Πάγκο: Μπρίκιτς, Χαρίσης, Πρίγιοβιτς, Κάτσε, Ενρίκε, Βαρέλα Φ., Κίτσιου











