Με απουσίες στη Λετονία ο ΠΑΟΚ

Με απουσίες στη Λετονία ο ΠΑΟΚ

Εκτός για το κρίσιμο παιχνίδι με την RFS για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League, έμειναν οι Τάισον, Τόμας, Σβαμπ και Μπακαγιόκο.

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει o ΠΑΟΚ στη Λετονία για να αντιμετωπίσει την ΡΦΣ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Εκτός έμειναν ο Τάισον, ο Μπράντον Τόμας, ο Σβαμπ και ο Μπακαγιόκο. Ο πρώτος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι, ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Παράλληλα ο Μπακαγιόκο έκανε θεραπεία, ενώ ο Σβαμπ αν και γυμνάστηκε κανονικά αποφασίστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλει, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοβ.

Πηγή: ertsports.gr