Με Γιαννούκα υποδέχεται την Ζάκυνθο
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε γνωστούς τους ορισμούς των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026 στις 18:00 στο AEL FC Arena, θα διευθύνει ο Τάσος Γιαννούκας από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Ο Γιαννούκας έχει βρεθεί ξανά σε παιχνίδια των «βυσσινί». Τη σεζόν 2024-2025 είχε διαιτητεύσει δύο εντός έδρας νίκες της ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Συγκεκριμένα, είχε σφυρίξει στο 2-0 απέναντι στον Μακεδονικό στις 28 Οκτωβρίου 2024 για τη Super League 2, καθώς και στο 4-1 επί του Καμπανιακού την 1η Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο των Play Off του πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, βοηθοί του θα είναι η Βασιλεία Τσικλητάρη από την ΕΠΣ Πιερίας και ο Σπύρος Μπύρος από την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Τάσος Φιλιππίδης από την ΕΠΣ Έβρου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Λιόλιος από την ΕΠΣ Λάρισας.









