Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία
Με γοργούς ρυθμούς κινείτε η προπόνηση του Τυρνάβου, με τον Μιχάλη Ζιώγα να έχει στο “τρέξιμο” τους παίκτες του. Η ουσία είναι πως αρχίζουν να δείχνουν σημάδια βελτίωσης ενόψει και της αναχώρησης για την βασική προετοιμασία της ομάδας στη Σαμαρίνα. Η ημερομηνία, που δεν είχε οριστικοποιηθεί έως τώρα, κατα την οποία η ομάδα θα αναχωρήσει εν τέλει είναι στις 25 Ιουλίου. Απο εκεί και πέρα, εως ότου ανέβουν στη Σαμαρίνα, θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και εντατικές προπονήσεις με βάρος στη φυσική κατάσταση των παιχτών.
Όσον αφορά την διεξαγωγή του φιλικού της ΑΕΛ με τον Τύρναβο, αυτό θα λάβει μέρος την άλλη Παρασκευή στις 22 Ιουλίου, όμως δεν έχει αναφερθεί ακόμη η έδρα που θα πραγματοποιηθεί.
Στα μεταγραφικά νέα της ομάδας, επικρατεί η άποψη πως για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πρέπει να λύσουν τα συμβόλαια τους, κάποιοι παίκτες που δεν θα βρίσκονται απο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο έμψυχο δυναμικό. Ενημέρωση θα υπάρξει την Παρασκευή, όπου πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα αυτό. Έως τότε, το μόνο που μπορεί να αναφερθεί επίσημα, είναι πως ο πρώην τερματοφύλακας του Τυρνάβου, Λεωνίδας Κιόρογλου, δεν θα βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια για φέτος, θα είναι όμως υπέυθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Η κάλυψη της θέσης αυτής, ήταν αναγκαία και η διοίκηση αποφάσισε να θέσει τον έμπειρο πρώην τερματοφύλακα σε αυτήν, βάση και της εμπειρίας του.











