Με Κουτσάκη, συνέχεια στην… ελπίδα!

Ζωντανές τις ελπίδες για την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου για την Α΄1 ΕΠΣΛ, κράτησε ο Σ.Σ. Ραψάνης που επιβλήθηκε με το επαγγελματικό 1 – 0 του Αστήρ Μελισσοχωρίου.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης ο Σωτήρης Κουτσάκης που στο 14ο λεπτό με πλασέ μετά από πάσα, “πάρε – βάλε” του Θέμη Μπούρου, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε συνέχεια στις ελπίδες της Ραψανιώτικης ομάδας για προσπέραση στο φινάλε του Ολυμπιακού Χειμαδίου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όμως οι Νούσιας και Ευαγγέλου δεν βρήκαν στόχο σε καμιά φάση. Χαμένες ευκαιρίας είχαν όμως και οι γηπεδούχοι με κύριους εκφραστές τους Άρη Κούμε, Βασίλη Σινάνι και Σωτήρη Κουτσάκη.

Οι Συνθέσεις

Αλέκος Μπατσαράς (Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Βάρσος, Σινάνι Β., Γκαραγκούνης Δ., Σαχπαντζίδης, Σινάνι Κ., Ντιντής (46′ λ.τ. Σινάν Τζ.), Κούμε, Μπούρος, Κουτσάκης, Γκαραγκούνης Ντ. (87′ Νικολάου).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κυλιριώτης, Μπόλος, Τζιμολάρι, Καραπέτσας, Παναγιωτόπουλος (80′ Νούσιας), Πλιάγκας, Σαμαράς (70′ Κουρούπης), Μητός (85′ Βαλώζος Αχ.), Ευαγγέλου, Ζαφειρούλης, Βαλώζος Β.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Γκόγκος, Ζαχαρός.