Με μπροστάρη τον Πικούλη!
Παρουσιάζοντας ανώτερη εικόνα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Κίσσαβος Συκουρίου, πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 3 – 1 απέναντι στην μαχητική Δήμητρα Αγιάς!
Γκολ… από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Αλεξανδρίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παρασχάκη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει, το “ριμπάουντ” πήρε ο Κώτσιας και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Συνεχίζοντας την πίεση με αμείωτους ρυθμούς, οι παίκτες του Συκουρίου έφτασαν και σε δεύτερο γκολ πέντε μόλις λεπτά αργότερα! Συγκεκριμένα, ο Αλεξανδρίδης έβγαλε για τον Πικούλη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, και αυτός με ψύχραιμο τελείωμα δεν αστόχησε διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 21΄ήρθε και το 3 – 0 για τους φιλοξενούμενους. Ο Πικούλης και πάλι με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση βρήκε δίχτυα, “διπλασιάζοντας” τα τέρματά του και “κλειδώνοντας” την νίκη για την ομάδα του. Όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν, να δημιουργήσουν ευκαιρίες έτσι ώστε να κάνουν μία ύστατη προσπάθεια για να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Τελικά δικαιώθηκαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 65΄, όταν ο Γεωργουβίτσας έκανε τη σέντρα ακριβείας και ο Κωνσταντάς με κοντινή προβολή έκανε το 3 – 1.
Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να μπουν στο παιχνίδι για τα καλά. Όμως το σουτ του Γκρίζια έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι! Ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι “φωνάζουν” και για πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Σαμαρά!
Οι Συνθέσεις
Δήμητρα Αγιάς (Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Γεωργουβίτσας (76′ λ.τ. Αθανασίου), Μανωλακούδης, Παρασχάκης, Μουσιός, Γκρίζιας, Δεληγιάννης, Μυλωνάς (70′ λ.τ. Χατζής), Κωνσταντάς, Σαμαράς, Φλώρος (46′ Τσαγγαλάς).
Κίσσαβος Συκουρίου (Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Βαρσάμης Θ., Τόπης (30′ λ.τ. Αγγέλης), Γκανάτσιος, Βαρσάμης Δ., Κορδέλας, Καλλιμάνης, Κώτσιας Ν. (70′ Κακαγιάννης Χρ.), Καραποστόλης, Αλεξανδρίδης, Πικούλης.











