Με νέα πρόσωπα για το καλύτερο αποτέλεσμα…
Να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική και έτοιμη γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄1 θέλει η Δόξα Αργυροπουλίου.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Με αρκετές αλλαγές τόσο στη διοίκηση καθώς προστέθηκαν κάποια άτομα, στον προπονητή με τον Νίκο Παπανικολάου αλλά και στο ρόστερ, οι «κιτρινόμαυροι» θα πορευτούν την νέα χρονιά και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο συγκρότημα του Αργυροπουλίου έγιναν μεταγραφές, όπως και αποχώρησαν ποδοσφαιριστές, με τον τεχνικό Νίκο Παπανικολάου να αναλαμβάνει την ομάδα και να είναι αυτός όπου θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο τεχνικός της Δόξας Νίκος Παπανικολάου ήταν αυτός όπου μίλησε πρώτος και είπε τα εξής: «Η αλήθεια είναι πως μετρήσαμε σημαντικές απώλειες αφού έξι βασικοί παίκτες αποχώρησαν, πήραμε ορισμένους καλούς παίκτες αλλά σε καμία περίπτωση το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Ορισμένα παιδιά προέρχονται από χαμηλότερες κατηγορίες και θα χρειασθεί συνεχής προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα το οποίο και εκτιμώ πως θα είναι και πάλι ανταγωνιστικό όπως τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει τεράστιο ενδιαφέρον μιας και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και διαφωνώ με την άποψη να μειωθούν οι ομάδες, νομίζω πως είναι πολύ καλό πρωτάθλημα για να αλλάξει, να μείνει ως έχει και όποιος αντέξει».
Αλέκος Ριζούλης: «Υπάρχει καλό υλικό»
«Ήρθα σε ένα σωματείο με παράδοση στον χώρο με σκοπό να βοηθήσω τη Δόξα με την εμπειρία μου να εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα, έγιναν και κάποιες σημαντικές προσθήκες και από κει και πέρα δε χρειάζονται περισσότερα λόγια αλλά αντίθετα να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε την δύσκολη αποστολή εις πέρας».
Στέλιος Μπαχτσιβάνος: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί»
«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θεωρώ πως με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι σαφώς αυξημένος, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις διάρκεια και συνέπεια προκειμένου να ανταποκριθείς».
Το μεταγραφικό «παζάρι»:
Ήρθαν: Δημήτρης Γωγάκος (Δαμασιακός), Αλέκος Ριζούλης (Προοδευτική Ανάβρας), Νίκος Δεμέστιχας (ΑΕΔ Νίκαιας), Γουναράς (Κ-20 Ολυμπιακός Βόλου), Γιάννης Χαρισούλης (Ακαδημία Τυρνάβου), Όντος, Πίγκας (Ροδιακός), Καρράς (Δελέρια).
Έφυγαν: Δημήτρης Κόκκορας, Αποστόλης Τσιάγκος (Τύρναβος), Λεωνίδας Μπουζούκας (Βλαχογιάννι), Λευτέρης Τιούτιος (ελεύθερος), Σπύρος Μπέλτσιος, Βασίλης Μάρκου (Σμόλικας Φαλάνης).
















