Με νεανικό σύνολο και όρεξη για δουλειά…
Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις και στη Δήμητρα Γιάννουλης, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, 2015 – 16.
Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης
Φωτογραφίζει ο Δημήτρης Πετρωτός
Ο Βασίλης Μπακογιάννης επέστρεψε στην Δήμητρα και σε συνεργασία με την νέα διοίκηση που εκλέχθηκε, θα προσπαθήσουν την νέα χρονιά να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα της «μεγάλης» κατηγορίας.
Με κάποια έμπειρα παιδιά από την περσινή σεζόν αλλά και με τις μεταγραφές που έγιναν με παιδιά σε νεαρή ηλικία, θα πορευτεί η ομάδα της Γιάννουλης στο νέο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, με τις προσθήκες στους «πράσινους» μέχρι τώρα να μετρούν τις οκτώ και τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών στις τέσσερις.
Πρώτος, την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος των «πρασίνων» Δημήτρης Καρκατσέλας, όπου και επισήμανε τα εξής: «Εύχομαι να έχουμε όλοι μας μία καλή χρονιά. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι με δυσκολίες για να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Έμεινε ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών, όπου ήταν και στυλοβάτες στη περσινή πορεία του συλλόγου. Προσπαθήσαμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά της Γιάννουλης. Οι περισσότεροι ήρθαν και αυτοί που δεν ήρθαν θα προσπαθήσουμε να τους αποκτήσουμε στο μέλλον. Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα που αγαπούν το ποδόσφαιρο κι έχουν φιλοδοξίες κι εμείς από την πλευρά μας θα τους βοηθήσουμε. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και εργατικό, θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα παλαιών ποδοσφαιριστών και νέων».
Αμέσως μετά, μίλησε ο «μαέστρος» της Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης και δήλωσε τα εξής: «Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Η Δήμητρα Γιάννουλης έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια πολύ σπουδαία πράγματα. Όλες αυτές οι επιτυχίες, θα είναι οδηγός για την νέα χρονιά, όπου μέσα από πειθαρχία, εμπειρία και σεβασμός από όλους, θα κάνουμε μία ομάδα θα δίνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της. Κεφάλαιο για εμάς είναι οι νεαροί παίκτες. Σε συνεργασία με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και που να «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια».
Αντώνης Κατσαμάκας: «Να το ευχαρισηθούμε»
«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά και με την βοήθεια ενός καταξιωμένου προπονητή που έχουμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε, καθώς είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές».
Θοδωρής Εμμανουήλ: «Έμεινα για να βοηθήσω»
«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Προσωπικά, έμεινα στην οικογένεια της Δήμητρα Γιάννουλης και την νέα χρονιά για να χαρώ το ποδόσφαιρο. Φέτος, η καινούργια διοίκηση και ο προπονητής προσπαθούν να δώσουν μία άλλη έννοια στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή. Έμεινα για να βοηθήσω κι εγώ. Η ομάδα απαρτίζεται από περισσότερα νέα παιδιά και κάποιους έμπειρους παίκτες, υπάρχει ενθουσιασμός και εμπειρία. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και να περάσει η χρονιά χωρίς άγχος».
Σωτήρης Θώμος: «Θέλουμε μία καλή πορεία»
«Εύχομαι κι εγώ καλή χρονιά σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά που έρχονται στην ομάδα της Γιάννουλης. Στόχος για εμάς είναι μία καλή πορεία και το καλό ποδόσφαιρο».
Χρήστος Καλούσης: «Έχουμε ένα καλό σύνολο»
«Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά σε όλους. Πιστεύω πως, υπάρχει ένα καλό σύνολο φέτος στην ομάδα, το οποίο μέσα από την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την επιμονή, θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει».
Το μεταγραφικό «παζάρι»:
Ήρθαν: Αντώνης Κατσαμάκας (Σ.Σ. Ραψάνης), Τάσος Χατζηγρηγορίου (Νέες Καρυές), Κώστας Χατζηγρηγορίου (Νέες Καρυές), Χρήστος Μηνάς (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Νίκος Παλάντζας (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Πάρης Παλάντζας (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Κώστας Μακρής (Ηρακλής Λάρισας), Λευτέρης Μπέτσιος (Κεραυνός Παραποτάμου).
Έφυγαν: Κώστας Κοταρέλας (Νέα Πολιτεία), Βασίλης Σπανός (Νέα Πολιτεία), Θοδωρής Σαρακατσάνης (ΑΕΔ Νίκαιας), Ορέστης Καραβασίλης (Οικονόμος Τσαριτσάνης).
Η διοίκηση:




















