Με νεανικό σύνολο να μείνει στη κατηγορία!

Ριζικές αλλαγές και νέα πρόσωπα σε πολλά πόστα στον Δωτιέα Αγιάς, ενόψει και της νέας χρονιάς που θα βρει και πάλι την ομάδα στην Γ΄εθνική.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Με πολλά νέα παιδιά και στο τιμόνι της ομάδας ο Γιάννης Αλεξούλης θα πορευτεί φέτος το συγκρότημα της Αγιάς, όπου με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και φυσικά την παραμονή στη κατηγορία.

DSC_0043

Συνολικά μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν δέκα ποδοσφαιριστές στον Δωτιέα και αποχώρησαν δέκα από την περσινή ομάδα, με τον έμπειρο τεχνικό να προπονεί καθημερινά την ομάδα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει με αξιώσεις ότι καλύτερο μπορέσει…

DSC_0062

Από την διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς τον λόγο πήρε ο γενικός αρχηγός Κώστας Τσανάς και δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία του Νομού και στην ομάδα μου. Ξεκινάμε από το μηδέν, κάνουμε μία ριζική αλλαγή φέτος και δίνουμε βάση στα νέα παιδιά. Πιστεύω πως τα νέα παιδιά μέσα από σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις αλλά και την εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών, θα δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παραμείνει στη κατηγορία. Σίγουρα χρειάζεται στήριξη από όλους τους επιχειρηματίες και από τον κόσμο της Αγιάς όπου την είχαμε τα τελευταία χρόνια, για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που γίνεται με κεφαλή τον κ. Γκλέτο. Πρέπει να συνεχιστεί η στήριξη για να μποροέ».

DSC_0027

Μίλησε και ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης, όπου και ανέφερε τα εξής: «Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον Δωτιέα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα άλλαξε την φιλοσοφία. Έχει χαμηλώσει κατά πολύ το μπάτζετ, αλλά η διοίκηση ότι λέει πρέπει να το κάνει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ελλείψεις και χρειάζεται έμπειρους ποδοσφαιριστές για να μπορούμε να έχουμε την ελπίδα να μείνουμε στη κατηγορία. Στόχος για εμάς να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι, με παιδιά του Νομού. Θέλουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα που έχουμε και στο τέλος να μείνουμε στη κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γκουντάρα γιατί μας παρέχει τις εγκαταστάσεις στη Μελιβοία, καθώς μας δίνεται ο χώρος για να κάνει την προετοιμασία της η ομάδα, μας παρέχει τους χιτώνες της Μελιβοίας και μας δίνει τη διατροφή και την διαμονή. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την διοίκηση της Μελιβοίας, καθώς μπορούμε να έχουμε το γήπεδο για τις προπονήσεις. Τα παιδιά δείχνουν όρεξη για δουλειά, δείχνουν θέληση. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά που θέλουν να διακριθούν και πιστεύω πως παρά τον χρόνο που χάσαμε, θα καταφέρουμε να δείξουμε ένα αξιόλογο σύνολο».

DSC_0002

Βασίλης Ντακούλας: «Η διοίκηση είναι κοντά μας»

«Καλή ποδοσφαιρική εύχομαι να έχουμε. Κάνουμε μία νέα αρχή με πολλά νέα παιδιά και έναν έμπειρο προπονητή. Η διοίκηση είναι κοντά μας στις προπονήσεις και ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη κατηγορία».

DSC_0004

Θωμάς Τσιρογιάννης: «Να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή»

«Καλή χρονιά να ευχηθώ και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια με νέα παιδιά και με έναν αξιόλογο προπονητή. Στόχος μας είναι να δέσει η ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στη κατηγορία».

DSC_0008

Γιώργος Τσατσαλίδης: «Ήρθαν νέα παιδιά, άλλαξε η φιλοσοφία»

«Η ομάδα έχει φέρει νέους παίκτες και έχει αλλάξει φιλοσοφία. Πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να φέρουμε την γρήγορη παραμονή».

DSC_0012

Βαλάντης Κόκκας: «Στόχος μας η παραμονή στη κατηγορία»

«Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και με υγεία. Ξεκινάμε μία χρονιά με νέους στόχους σε σχέση με πέρυσι. Στόχος για εμάς είναι η παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο της ομάδας. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο».

DSC_0047

Το μεταγραφικό «παζάρι»:

Ήρθαν: Χρήστος Μπαταβάνης (Α.Ο. Σελλάνων), Σπύρος Ιωαννίδης, Κώστας Σούλι, Στέλιος Παππάς, Γιάννης Κολοβός (Απόλλων Λάρισας), Χρήστος Δαλαμπύρας (Λάρισα 2012), Γιώργος Ακρίβος (Τύρναβος 2005), Ηλίας Μαυρομάτης, Γιώργος Φώτος, Παναγιώτης Παϊτέρης (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).

Έφυγαν: Άγγελος Σταυράκης, Ηλίας Γκίκα (Νίκη Βόλου), Νίκος Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Παναγιώτης Κατσίκης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάιος (Σπάρτη), Κοκκίνης (Ιάλισος Ρόδου), Ουέλιγκτον (Γ.Σ.Α. Ροδοχωρίου), Νίκος Μπαρούτας, Νίκος Λούγκος (Τύρναβος 2005).