Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Εϊμπαρ – Μπέτις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).
Ο Τάκης Λεμονής είδε τον Βέλγο χαφ της ομάδας να βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως πρόβλημα κι έτσι τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το κρίσιμο ματς στη Λισαβόνα κόντρα στα «λιοντάρια».
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.
Οι Πειραιώτες αναχωρούν το απόγευμα για την ιβηρική χερσόνησο, την Τρίτη στις 18:00 τοπική ώρα θα γίνει στο Ζοζέ Αλβαλάδε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, ενώ στις 19:00 (επίσης τοπική ώρα) θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το ματς της Τετάρτης.











