Με Φουσίκα πάει για κορυφή το Καλοχώρι

Δια περιπάτου συνέχισε την 23η αγωνιστική ημέρα δράσης στο πρωτάθλημα της Α’1 ΕΠΣ Λάρισας η ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου αφού συνέτριψε τους Αμπελόκηπους με 5 – 0.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης είναι πως το Καλοχώρι πήρε προβάδισμα στο 41′ λεπτό και από εκεί και πέρα “έβγαζε φωτιές”.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Λίταινας ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ και αυτός ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους στο 54′.

Από εκεί και πέρα την σκυτάλη πήρε ο Παναγιώτης Φουσίκας ο οποίος αρχικά έκανε τρια τερμάτα της Αναγέννησης στο 61′ και εν συνεχεία πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στο 72′.

Από εκεί και πέρα το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σαϊτης στο 79′, με την ομάδα των Αμπελοκήπων για ακόμη μαι αγωνιστική να “μαζεύει” απανωτά χαστούκια στην ανέλπιστη προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία.

Με την νίκη του αυτήν το Καλοχώρι μείωσε την διαφορά του από την Δήμητρα Αγιάς στον έναν πόντο και πλέον ελπίζει ακόμη και στην πρωτιά.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιάννη Κυριμιτζόγλου πολύ δύσκολα πλέον θα προλάβειτ ο τρένο της σωτηρίας που είναι κρίμα για μια ομάδα που κουβαλάει τόσα χρόνια ιστορίας στην πλάτη της να παραπέει σε τέτοιο επίπεδο, χωρίς να φαίνεται στο βάθος φως.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιάννης Μπαλοδήμος): Μαρδάνης (80′ Παπαναστασίου), Δεσπόπουλος Φ., Κοτρώνης, Σαΐτης, Λίτσιος, Έξαρχος Ι., Λίταινας Μ., Φουσίκας Π., Λίταινας Α., Έξαρχος Φ., Σιούλας (46′ Γκουντούρας).

Αμπελόκηποι (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Κουσιάς Κ., Αναστασάκης (47′ Καλτσάς), Μπίμπα, Κουσιάς Ι., Κάτση, Τζάτζος, Τσιάμπης, Ρίζος, Βαγιούλης, Τριτάρης Β. Τριτάρης Α. (70′ Θεοχαρίδης).