Με Χατζή στο αρχικό σχήμα

Στο τελικό της στάδιο μπήκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, για το Κυριακάτικο παιχνίδι της με την Βέροια στην Βέροια, όπου δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο κόσμος της ΑΕΛ, καθώς θα ανοίξουν και τα Τέπμη το Σάββατο.

Η Λαρισινή ΠΑΕ κατάφερε και έκανε δικιά της μια ολόκληρη θύρα, την 6, με αποτέλεσμα να δώσει το δικαίωμα σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο πλευρό της Βασίλισσας.

Αγωνιστικά η ομάδα αντιμετωπίζει τα γνωστά σημαντικά προβλήματα. Εκτός πλάνων θα είναι οι Βενετίδης, Ρομέου ενώ και ο Γκονζάλες ο οποίος δεν είναι έτοιμος για την αναμέτρηση. Επίσης δεν προπονήθηκε σήμερα ο Κατσιαρός λόγω ίωσης, κάτι το οποίο δεν ανησυχεί το ιατρικό τιμ. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι στο AEL FC ARENA.

Βέβαια μέσα σε όλα, στην σημερνή προπόνηση ο Κρις Κόουλμαν άφησε κάποια σημάδια ενδεκάδας να βγουν προς τα έξω, με την τρανταχτή αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι των Μεγάρων να είναι αυτήν του Χατζή ο οποίος θα πάρει την θέση του Γκονζάλεζ στον χώρο του κέντρου, οποίος είναι αρκετά ανεβασμένος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Επίσης έτοιμος να πάρει την θέση του Κατσιαρού είναι και ο Σιρίλ Καλί, ο οποίος ψάχνει την χρυσή ευκαιρία για να αποδείξει πως έχει το δικ’ο του μερίδιο σε αυτήν την ομάδα. Για την ιστορία ο Καλί θα έρθει αντιμέτωπος με την πρώη του ομάδα.

Έτσι λοιπόν το σχήμα που θα παρατάξει ο Κρις Κόουλμαν κάνει λόγο για τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολποστ, στο κέντρο της άμυνας ο Ταλ με τον Ααράμπ, με δεξιά τους τον Παπαγεωργίου και αριστερά τον Καλί.

Στο κέντρο η τριπλέτα θα είναι Νεμπεγλέρας, Χατζής και Μπόα Μόρτε, ενώ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στις πτέρυγες θα αγωνιστούν Πλιάγκας και Σεσίνια, έχοντας στην κορυφή τον επίσης πρώην παίκτης της Βέροιας, Γιώργο Σαϊτιώτη.