Μιλοσάβλιεβιτς: «Δεν μας αφήνει η Μάλαγα, πρόκειται για παραπληροφόρηση»

O Nτράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς προχώρησε σε διάψευση της είδησης πως η Μάλαγα έδωσε άδεια αυτόν και τον Νεμάνια Νέντοβιτς για να παίξουν στο δεύτερο παιχνίδι των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Σερβία, Γιόβιτσα Άντονιτς ανέφερε χθες πως η Μάλαγα τους έστειλε γραπτή επιβεβαίωση με την οποία επιτρέπει στους Νέντοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Μούσλι να αγωνιστούν στα… παράθυρα.

Σήμερα όμως ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση, λέγοντας πως πρόκειται για παραπληροφόρηση.

«Ολοι θέλουν να παίξουν για την εθνική ομάδα και φυσικά είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Ωστόσο, είναι παραπληροφόρηση ότι ο σύλλος μας έχεις αφήσει να πάμε. Η άποψή τους είναι πως δεν μπορούν να μας κρατήσουν, αλλά θα μας τιμωρήσουν, αν φύγουμε. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε.Εχουμε και προπονήσεις εκείνο τον διάστημα»,  ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzeta.gr