Μιλουτίνοφ: «Δείξαμε χαρακτήρα όταν βρεθήκαμε στο -10»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην συνέντευξη τύπου και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν τα παράτησε στην τέταρτη περίοδο, όταν βρέθηκε στο -10 κόντρα στον Παναθηναϊκο.

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 πόντους στην τέταρτη περίοδο στάθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι δείξαμε χαρακτήρα όταν ήμασταν στο -10. Δεν τα παρατήσαμε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πρέπει να το κάνουμε αυτό».

Για το αν ήταν το άγχος περισσότερο γι’ αυτό το ματς: «Όχι, δεν νομίζω πως ήμασταν αγχωμένοι. Δεν παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερα».
 
Για το τι σκεφτόταν την ώρα των βολών: «Απλά ήμουν συγκεντρωμένος και προσπάθησα να ευστοχήσω, γιατί ήταν πολύ σημαντικές οι βολές και αυτό έκανα».

Πηγή: gazzeta.gr