Μονή αναμέτρηση το ισπανικό Σούπερ Καπ, αντιδρά η Σεβίλλη

Μπάχαλο με την ανάδειξη του… υπερπρωταθλητή, καθώς η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι φέτος δεν είναι διπλά ματς και ότι Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη θα κοντραριστούν 12 Αυγούστου στο Μαρόκο.

Παραδοσιακά το ισπανικό Σούπερ Καπ αποτελείται από δύο αναμετρήσεις, στις έδρες του πρωταθλητή και του Κυπελλούχου. Μόνο που αυτή τη φορά η Ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση θα είναι μονή, σαν τελικός δηλαδή.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις διαθέσιμες ημερομηνίες, που έχουν συρρικνωθεί πολύ εξαιτίας του Μουντιάλ και της έναρξης της La Liga (18 Αυγούστου. Οπότε, το πρόγραμμα δεν βγαίνει κι έτσι ο τελικός πάει για τις 12 Αυγούστου.

Μάλιστα, επειδή θα είναι μονός, η πρώτη επιλογή είναι η Ταγγέρη του Μαρόκου, απέναντι από το Γιβραλτάρ. Σε πρώτη φάση η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά η Σεβίλλη αρνείται να δεχτεί και ζητάει διπλά ματς.

 

Πηγή: gazzeta.gr