Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Ρήξη χιαστού ο Λούκας Ερναντές, χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Λούκας Ερναντές, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αυστραλία, υπέστη ρήξη χιαστού και αποχωρεί από την αποστολή στο Κατάρ.

Άτυχος στάθηκε ο Λούκας Ερναντές. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπάγερν αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα 13 λεπτά της νικηφόρας αναμέτρησης των τρικολόρ κόντρα στην Αυστραλία.

Η είδηση δεν ήταν καθόλου καλή από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη. Συγκεκριμένα, ο Λούκας Ερναντές υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναγκάζεται να αποχωρήσει από την αποστολή.


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 – 12:00), The Show Must Go On (13:00 – 15:00), Game Night (22:45 – 00:15).



Πηγή: Sport24.gr