Μουρίνιο: «Το πιο δύσκολο της καριέρας μου»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι το Πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβισιόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το πιο δύσκολο στην καριέρα του, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του το άξιζε και έδωσε συγχαρητήρια  στις οικογένειες των ανθρώπων της ομάδας.

Οι blancos σφράγισαν τον τίτλο μέσα στο «καυτό» Σαν Μαμές μετά τη νίκη τους επί της Μπιλμπάο και ο πανευτυχής Μουρίνιο δήλωσε: «Αυτόν τον τίτλο δεν μας τον χάρισε κανείς. Έχουμε συγκεντρώσει πολλούς πόντους και αυτό είναι τρέλα. Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.

Πρέπει να το γιορτάσουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Αυτή η χώρα το έχει δει και κανείς δεν θα έχει αμφιβολία ότι ήταν πανάξια η κατάκτηση. Έχουμε κάνει σημαντικά νούμερα, αλλά το σημαντικό είναι ο τίτλος», τόνισε ο «Mou» στο κανάλι της Ρεάλ για να προσθέσει:

«Ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όσους έχουν βοηθήσει και υπέφεραν για αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά πάνω από όλους στις οικογένειές μας, γιατί αυτές είναι που υπέφεραν. Είναι κάθε μέρα μαζί μας και ξέρουν τι μας κόστισε για να το καταφέρουμε.

Πλέον έφτασα τα εφτά Πρωταθλήματα και είμαι ήρεμος για αυτό. Ξέρω πως είναι αυτοί οι πανηγυρισμοί. Περιμένω τον κόσμο να πανηγυρίσει για αυτή την ομάδα πριν τη Μαγιόρκα. Αυτή η ομάδα αξίζει μεγαλύτερο συναίσθημα, πάθος και αγάπη από αυτά που της έχουν δώσει».

Καταλήγοντας, ο Πορτογάλος είπε: «Κέρδισα το Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, την Ιταλία και την Αγγλία, αλλά αυτό εδώ στην Ισπανία ήταν το πιο δύσκολο. Δεν μας χάρισε κανείς τίποτα».

Πηγή:gazzetta.gr