Μπέινς… από καλοκαίρι στην Έβερτον
Απών από τα δύο τελευταία ματς της Έβερτον στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι ο Λέιτον Μπέινς που χειρουργήθηκε στον αστράγαλο.
Ο Άγγλος μπακ, αποκόμισε το πρόβλημα τραυματισμού στην ήττα (2-0) των «ζαχαρωτών» από τη Σάντερλαντ στο «Γκούντισον Παρκ», το περασμένο Σάββατο, με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκρατημένο και προσεκτικό με τη συγκεκριμένη περίπτωση.
Δεν ήταν τεκμηριωθεί πλήρως ή να υπάρξει ακριβής εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό διάστημα της ενδεχόμενης απουσίας του ποδοσφαιριστή, όμως τελικά χρειάστηκε ο Μπέινς να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Αυτό, σημαίνει ότι θ’ απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια των «ζαχαρωτών» για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ θα επιστρέψει λίγο μετά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.











