«Μπαμ» με Καρντόζο η Τράμπζονσπορ

Έπιασαν τόπο οι απειλές του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, πως αν δεν γίνουν άμεσα μεταγραφές θα αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ. Οι διοίκηση του τουρκικού συλλόγου βρίσκεται μια… ανάσα από τον Όσκαρ Καρντόζο, ο οποίος βρίσκεται από το μεσημέρι της δευτέρας στην γειτονική χώρα για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Παραγουανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα και μέχρι στιγμής δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, ο 31χρονος αναμένεται να αποκτήσει άμεσα εργοδότη, καθώς αν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ που θα υποβληθεί όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την Τραπεζούντα.

Στην περίπτωση, που ολοκληρωθεί το deal πιθανότητα στην Τράμπζονσπορ θα εγκαταλείψουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, για τον οποίο είχε υπάρξει έντονο ενδιαφέρον τις προηγούμενες μέρες.